RadEye G-10

RadEye G-10 Gamma Survey Meter

RadEye G-10 gamma ja röntgen säteilyn annosnopeuden mittaamiseen

Thermo Fischer Scientificin RadEye G-10 mittaa tarkasti, nopeasti ja luotettavasti gamma ja röntgensäteilyn annosnopeutta. Laitteessa on energia kompensoitu Geiger-Müller-putki. Moderni elektroniikka takaa erinomaisen lineaarisuuden kuudella radioaktivisuuden intensiteetin dekaadilla. Mitta-ala 0.5 µSv/h-100 mSv/h lähtee taustasäteilystä ja riittää henkilösuojelun rajoihin. Laite on hyvä valinta säteilyn annosnopeuden mittaamiseen ilman erikoistarpeita. G-10 on tarkoitettu syväannoksen H-10 mittaukseen. Sopivia käyttökohteita ovat esimerkiksi ydinvoimala, röntgenkuvaus, pelastustoimi ja säteilysuojelu.

RadEye G sarja esite

Lue lisää

RadEye sarjan ominaisuudet

Thermo Fisher Scientificin RadEye sarjan tuotteissa on monia etuja, laitteet ovat taskukokoisia, kevyitä ja mittaavat tarkasti. Laitteen näyttö on kirkas ja selkeä. Niitä voidaan käyttää paristoilla tai ladattavilla paristoilla ja sähkönkulutus on matala, joten käyttöaika latauksien välissä on pitkä. Laitteet sopivat ulkokäyttöön, niissä on kolhuja suojaava kuminen suojus ja ne eivät rikkoudu helposti. Näppäimistö on helppokäyttöinen ja käyttö onnistuu myös suojahanskoilla. RadEye pystyy tallentamaan suuren määrän mittaustuloksia aikatiedon kanssa ja RadEye.exe ohjelmiston avulla tulokset saadaan tietokoneelle jatkokäyttöä varten.

Sarjaan on suurimäärä laadukkaita lisävarusteita kuten laukkuja, suojuskoteloita, jatkovarsia ja telineitä eri tarpeisiin kuten ajoneuvoihin. Sarjan latausteline, ohjelmisto ja kaapelit sopivat kaikkiin RadEye sarjan tuotteisiin, joten jos tarvitsette useamman erityyppisenkin mittalaitteen, lisävarusteet ja sama ohjelmisto sopivat kaikille.