RadEye B20 ja B20-ER monipuoliseen säteilyn kontaminaatio ja annosnopeuden mittaukseen

Thermon RadEye B20 on nykyaikainen, kompakti mittalaite alfa, beeta, gamma ja röntgen säteilyn mittaukseen

RadEye B20 on mittalaite alfa-, beeta-, gamma- ja röntgensäteilyn mittaukseen. Ilman suodinta laite mittaa pintakontaminaatiota. B20 ja B20-ER malleja voidaan käyttää myös täsmälliseen annosnopeuden tarkkailuun, kun energia kompensoidaan sopivalla annosnopeussuodattimella H*(10) tai H'(0,07) (17 keV -3 MeV).
Hätätilanne ja onnettomuus tarpeeseen alfa-kontaminaatio voidaan erotella omalla valinnaisella suodattimella. RadEye B20 vaihtaa näyttöön automaattisesti oikean mittayksikön kontaminaatiolle (cps tai Bq/cm2) tai annosnopeudelle  µSv/h, koska laite tunnistaa suodattimen. Tämä toiminto ehkäisee käyttäjän virheellisen mittalaitteen käytön. Thermo Fisher Scientificin RadEye B20 on laadukas tuote joka yltää korkeaan vaatimustasoon.

B20 mittarille on saatavilla myös runsaasti erilaisia lisävarusteita sekä Firs Responder-paketti jonka avulla sujuu näytteenotto sekä niiden mittaus myös kentällä.

RadEye B20 esite

RadEye B20 First Responder-paketti

RadEye sarjan ominaisuudet

Thermo Fisher Scientificin RadEye sarjan tuotteissa on monia etuja, laitteet ovat taskukokoisia, kevyitä ja mittaavat tarkasti. Laitteen näyttö on kirkas ja selkeä. Niitä voidaan käyttää paristoilla tai ladattavilla paristoilla ja sähkönkulutus on matala, joten käyttöaika latauksien välissä on pitkä. Laitteet sopivat ulkokäyttöön, niissä on kolhuja suojaava kuminen suojus ja ne eivät rikkoudu helposti. Näppäimistö on helppokäyttöinen ja käyttö onnistuu myös suojahanskoilla. RadEye pystyy tallentamaan suuren määrän mittaustuloksia aikatiedon kanssa ja RadEye.exe ohjelmiston avulla tulokset saadaan tietokoneelle jatkokäyttöä varten.

Sarjaan on suurimäärä laadukkaita lisävarusteita kuten laukkuja, suojuskoteloita, jatkovarsia ja telineitä eri tarpeisiin kuten ajoneuvoihin. Sarjan latausteline, ohjelmisto ja kaapelit sopivat kaikkiin RadEye sarjan tuotteisiin, joten jos tarvitsette useamman erityyppisenkin mittalaitteen, lisävarusteet ja sama ohjelmisto sopivat kaikille.