Tuotteet säteilymittaukseen

Mittalaitteet biotekniikkaan, säteilysuojeluun, ympäristövalvontaan ja ydinvoimaloihin

Pagode Oy on asiantuntija säteilymittauksessa. Palvelemme ja autamme asiakkaitamme valitsemaan oikeanlaiset mittalaitteet oikeaan tarkoitukseen.

Thermo Fisher Scientific on maailmanlaajuinen konserni, jonka tuotteet kattavat sovellukset laboratoriolaitteista ja kulutustavaroista ympäristön, tutkimuksen ja teollisuuden säteilymittausteknologiaan. Olemme Thermo Fisherin valtuuttama säteilymittalaitteiden edustaja Suomessa ja kauttamme onnistuvat myös tehdashuollot ja -kalibroinnit.

RadEye -sarjan mittarit

www.thermofisher.com

Hidex on suomalainen maailmanlaajuisesti toimiva yritys, joka valmistaa ja markkinoi korkean teknologian tuotteita ja ratkaisuja bioteknologiaan, isotooppidiagnostiikkaan ja ympäristön radioaktiivisuuden monitorointiin. Hidexin gamma- ja nestetuikelaskimet valmistetaan ja lopputestataan Turussa.

Hidex 300 SL

www.hidex.com 

Ortec Ametek on maailmanlaajuinen yritys, joka täydentää Pagoden tuotevalikoimaa gammasäteilyn spektroskopian tuotteilla. Ortecin päätuotteet ovat korkean puhtausluokan germaniumdetektorit (HPGe) ja niiden jäähdyttimet. Valikoimissa on myös alfaspektrometrejä sekä kannettavia radionuklidien tunnistimia sekä gammaspektrometrejä.

Korkean puhtausluokan germaniumdetektorit (HPGe)

www.ortec-online.com

LabLogic Systems on instrumentoinnin ja ohjelmistojen valmistaja Life Science, PET / isotooppilääketieteen sekä säteilyturvallisuuden aloille. Yritys on erikoistunut radioaktiivisuuden havaitsemiseen ja mittaamiseen.

LabLogic Tracer-QC

www.lablogic.com

H3D Logo

H3D tarjoaa suuren valikoiman CZT-detektoreihin perustuvia sovelluksia, kuten gammakameroita. CZT-teknologian etuna on NaI-kiteitä parempi resoluutio ilman HPGe-laitteistoissa vaadittavaa jäähdytystä. Yhdysvalloissa yli 75 % ydinvoimaloista käyttää H3D:n laitteita. Laitteet sopivat hyvin myös CBRNE-, lääketieteelliseen ja puolustuskäyttöön.

https://h3dgamma.com/home.php

Ludlum GmbH:n valikoimiin kuuluu eri kokoisia kontaminaatiomonitoreja niin tavara- kuin henkilökäyttöön. Saatavilla on myös erilaisia kannettavia kontaminaatiomittareita sekä muita laitteita säteilymittauksiin.

HWM-400S Automatisoituun kontaminaatiovalvontaan

www.ludlumgmbh.com

SARAD tarjoaa markkinoiden suurimman valikoiman erilaisia laitteistoratkaisuja radon- ja toronmittauksiin ja vaativaan tutkimuskäyttöön soveltuvia mittalaitteita. Toteutettavissa ovat niin rakennusautomaation tarpeisiin kuin tulivuorten tutkimuksiin liittyviä kokonaisuuksia. Kaasujen lisäksi voidaan mitata myös radioaktiivisia aerosoleja sekä ottaa ilmanäytteitä.

www.sarad.de