Tuotteet säteilymittaukseen

Mittalaitteet biotekniikkaan, säteilysuojeluun, ympäristövalvontaan ja ydinvoimaloihin

Pagode Oy on asiantuntija säteilymittauksessa. Palvelemme ja autamme asiakkaitamme valitsemaan oikeanlaiset mittalaitteet oikeaan tarkoitukseen.

Thermo Fisher Scientific on maailmanlaajuinen konserni, jonka tuotteet kattavat sovellutukset laboratoriolaitteista ja kulutustavaroista ympäristön, tutkimuksen ja teollisuuden säteilymittausteknologiaan. Olemme Thermo Fisherin valtuuttama säteilymittalaitteiden edustaja Suomessa ja kauttamme onnistuvat myös huollot tehtaalla.

RadEye sarjan mittarit

www.thermofisher.com

Hidex on suomalainen maailmanlaajuisesti toimiva yritys, joka valmistaa ja markkinoi korkean teknologian tuotteita ja ratkaisuja bioteknologiaan, isotooppidiagnostiikkaan ja ympäristön radioaktiivisuuden monitorointiin. Hidexin gamma- ja nestetuikelaskurit valmistetaan sekä lopputestataan Turussa.

Hidex 300 SL

www.hidex.com 

Ortec Ametek on maailmanlaajuinen yritys, joka täydentää Pagoden tuotevalikoimaa gammasäteilyn spektroskopian tuotteilla. Ortecin päätuote on korkean puhtausluokan Germanium-detektorit (HPGe) ja näiden jäähdyttimet. Valikoimissa on myös alfaspektrometrit sekä kannettavat nuklidien tunnistimet ja gammaspektrometrit.

Korkean puhtausluokan germanium (HPGe) detektorit

www.ortec-online.com

LabLogic Systems on instrumentoinnin ja ohjelmistojen valmistaja Life Science, PET / isotooppilääketieteen sekä säteilyturvallisuuden aloille. Yritys on erikoistunutt radioaktiivisuuden havaitsemiseen ja mittaamiseen.

LabLogic Tracer-QC

www.lablogic.com

SARAD tarjoaa markkinoiden suurimman valikoiman erilaisia laitteistoratkaisuja radon- ja toron-mittauksiin. Saatavilla on vaativaan tutkimuskäyttöön soveltuvia mittalaitteita. Toteutettavissa ovat niin rakennusautomaation tarpeisiin kuin tulivuorten tutkimuksiin liittyvät kokonaisuuksia. Kaasujen lisäksi voidaan mitata myös radioaktiivisia aerosoleja sekä ottaa ilmanäytteitä.

www.sarad.de

Ludlum GmbH:n valikoimiin kuuluu eri kokoisia kontaminaatiomonitoreja niin tavara- kuin henkilökäyttöön. Saatavilla on myös erilaisia kannettavia kontaminaatiomittareita sekä muita laitteita säteilymittauksiin.

HWM-400S Automatisoituun kontaminaation valvontaan

www.ludlumgmbh.com