RadEye PRD

Thermo Fisher Scientificin RadEye PRD -sarjan säteilymittareissa monikäyttöisyys ja kannettavuus yhdistyvät pienimmässä mahdollisessa koossa.

Taskuunkin mahtuvat mittarit pitävät sisällään paljon edistyksellistä teknologiaa, mikä mahdollistaa muun muassa pienen virrankulutuksen, automaattisen itsediagnoosin sekä äärimmäisen tarkat ja nopeat säteilyn mittaustulokset – RadEye PRD on 5000–100000 kertaa herkempi kuin tavanomaiset säteilymittarit. Mittarin herkkyys perustuu Thermo Fisher Scientificin patentoimaan Natural Background Rejection (NBR) -teknologiaan, joka on ainutlaatuinen ominaisuus PRD-mittarien edustamassa kokoluokassa.

PRD-mittarien käyttö on vaivatonta ja turvallista: Kaikkia päätoimintoja voit käyttää helposti ja nopeasti, myös suojakäsineiden kanssa. Turvallisuus silmällä pitäen mittarien hälytysvalo on sijoitettu niiden yläosaan välittömän näkyvyyden saavuttamiseksi ja sisäänrakennettu värinähälytys sekä kuulokelähtö tekevät mittarien käytöstä luotettavaa myös meluisissa työtiloissa. Selkeä valikko-näyttö ja monen kielen tuki tekevät mittarien käytön opettelusta helppoa. Siksi PRD-sarjan säteilymittarit sopivat erinomaisesti myös koulutuskäyttöön.

Lue lisää Thermo Fisher Scientificin sivuilta